УебинарИмейл маркетинг02.12.2020

Заповядайте на безплатен уебинар на тема имейл маркетинг на 2 декември от 14 до 15 ч. 

Уебинарът е подходящ за специалисти в сферата на маркетинга, рекламата, мениджмънта и комуникациите. Имейл маркетингът е един от основните атрибути в дигиталната комуникация на един бранд.

Лектор:  Жюстин Томс, мениджър бизнес развитие в уеб агенция ABC Design & Communication и дългогодишен специалист в областта с богат опит в създаването на съдържание.

 

Семинарна програма

На уебинара ще разгледаме какво е нужно за успешен имейл маркетинг, bests practices за по-добри резултати във вашите имейл маркетинг кампании, както и тънкости в целия процес по планиране и провеждане на мейлинг кампании.

Регистрация

След попълване на формата за регистрация ще получите мейл с потвърждение в рамките на 1 работен ден след регистрация

Линк за достъп ще бъде изпратен до всички, които са се регистирали.  Регистрации през формата по-долу са възможни до 01.12. включително. 

В деня на уебинара ще получите нов, подсещащ имейл един час преди началото на събитието.

Местата са ограничени, за да осигурим по-добро качество на уебинара.

Не се предвижда запис на уебинара с цел да можем да отговорим на въпросите на участниците в реално време.  

Очакваме Ви! 

Водещи

Жюстин Томс е онлайн предприемач, създател на една от първите български уеб агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън, създател на медийна група Аз медиа, включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, създател и идеен ръководител на конкурса за най-добро дигитално присъствие БГ Сайт.
Автор е на 10 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от 8 години в НБУ и в М3 College.Минали семинари

27.04.2022 г.

Уебинар Блоговете могат повече

08.04.2022 г.

Уебинар за специалисти Човешки ресурси

07.04.2022 г.

Уебинар Маркетинг на съдържанието

03.02.2022 г.

Уебинар Имейл маркетинг

Вижте всички