Уебинар "Корпоративното лидерство във времена на криза и отвъд"28.10.2020

Заповядайте на уебинар на тема "Корпоративното лидерство във времена на криза и отвъд". 

Очакваме точна дата от лекторите през ноември. 

Организатори: ABC Design и CSR Advice Box

Кризата е специален момент, в който лидерите се превръщат в център на вниманието. Техните мисли и действия се следят от стотици и хиляди хора, а решенията им определят съдбата на организации, общности и понякога цели държави. В такова време подготвените се открояват по-ясно, а онези, които от позицията на формалната си власт, се възприемат за част от статуквото, бързо залязват. COVID-19 създава уникална възможност да преразгледаме своето поведение, да се само-актуализираме и да изберем нов път за организациите, които ръководим. За да продължим да служим за пример, 
да раждаме нови идеи и концепции, да стартираме нови партньорства и да чертаем ново и успешно бъдеще. 
В ново представените модели за изграждане на лидери ще използваме най-модерните световни концепции за устойчивост и създаване на споделени стойности. 
 
Обучението на тема "Корпоративното лидерство във времена на криза и отвъд" е подходящо за представители на висшия и средния мениджмънт, собственици и управители на големи, средни и малки компании, както и всички студенти, предприемачи и активисти, желаещи да развият своя лидерски потенциал.
 
Лектори: Марина Стефанова и Жюстин Томс. 
 
Всяка сесия включва теоретично въведение, препоръчителни КСО действия и подходяща комуникация (послания и канали), включително и обсъждане на примери от световната и българската практика. 

 

Семинарна програма

14.00 – 15.00 Мета-лидерство по време на криза
15.00 – 16.00 Лидерство към устойчивостта 
16.00 – 17.00 Как да развия лидера в себе си?

 

Такса за регистрация

90 лв. без ДДС, което следва да се начисли. 

Регистрацията се счита за валидна след платена такса.

След попълване на формата за регистрация от линка по-горе ще получите мейл с детайли. 

Регистрации през формата по-долу са възможни до 1.11. включително. Преди уебинара ще получите мейл с линк за включване в Zoom. Моля, не го споделяйте с други хора - местата са ограничени, за да осигурим високото качесто на уебинара.

Повече за събитието ни и във Фейсбук!

Местата са ограничени! Очакваме Ви! 

Водещи

Жюстин Томс

Жюстин Томс е онлайн предприемач, създател на една от първите български уеб агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън (www.abcbg.com). Автор е на 12 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от години в НБУ и SoftUni.

Марина Стефанова

Д-р Марина Стефанова е експерт по корпоративната социална отговорност, консултант към UNICEF и UNIDO, председател на Българска асоциация на КСО специалистите, създател на CSR AdviceBox Series (www..csrab.com/bg/) и ентусиаст, търсещ нови начини за популяризиране на устойчивостта в ежедневието ни.Минали семинари

27.04.2022 г.

Уебинар Блоговете могат повече

08.04.2022 г.

Уебинар за специалисти Човешки ресурси

07.04.2022 г.

Уебинар Маркетинг на съдържанието

03.02.2022 г.

Уебинар Имейл маркетинг

Вижте всички