уебинарКорпоративното лидерство във времена на криза и отвъд24.06.2020

Заповядайте на уебинар на тема "Корпоративното лидерство във времена на криза и отвъд" на 24 юни 2020 г. от 14:00 до 17:00 ч. 

Организатори: ABC Design и CSR Advice Box. 

Кризата е специален момент, в който лидерите се превръщат в център на вниманието. Техните мисли и действия се следят от стотици и хиляди хора, а решенията им определят съдбата на организации, общности и понякога цели държави. В такова време подготвените се открояват по-ясно, а онези, които от позицията на формалната си власт, се възприемат за част от статуквото, бързо залязват. COVID-19 създава уникална възможност да преразгледаме своето поведение, да се само-актуализираме и да изберем нов път за организациите, които ръководим. За да продължим да служим за пример, 
да раждаме нови идеи и концепции, да стартираме нови партньорства и да чертаем ново и успешно бъдеще. 
В ново представените модели за изграждане на лидери ще използваме най-модерните световни концепции за устойчивост и създаване на споделени стойности. 
 
Обучението на тема "Корпоративното лидерство във времена на криза и отвъд" е подходящо за представители на висшия и средния мениджмънт, собственици и управители на големи, средни и малки компании, както и всички студенти, предприемачи и активисти, желаещи да развият своя лидерски потенциал.
 
Лектори: Марина Стефанова и Жюстин Томс. 
 
Всяка сесия включва теоретично въведение, препоръчителни КСО действия и подходяща комуникация (послания и канали), вкл. и обсъждане на примери от световната и българската практика. 

 

Семинарна програма

 

14.00 – 15.00 Мета-лидерство по време на криза
15.00 – 16.00 Лидерство към устойчивостта 
16.00 – 17.00 Как да развия лидера в себе си?

 

Такса за регистрация: 90 лв. без ДДС, което следва да се начисли. 

Регистрацията се счита за валидна след платена такса.

 

След попълване на формата за регистрация от линка по-горе ще получите мейл с детайли. 

Регистрации през формата по-долу са възможни до 23 юни включително. 

В случай, че не получите такъв имейл в рамките на 1 работен ден след регистрация, свържете се с нас на ttrendafilova@abcbg.com

В деня на уебинара ще получите нов, подсещащ имейл един час преди началото на събитието.

Следете събитието и във Фейсбук. 

Местата са ограничени. 

Очакваме Ви! 

Водещи

Жюстин Томс е онлайн предприемач, създател на една от първите български уеб агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън, създател на медийна група Аз медиа, включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, създател и идеен ръководител на конкурса за най-добро дигитално присъствие БГ Сайт.
Автор е на 10 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от 8 години в НБУ и в М3 College.

д-р Марина Стефанова е експерт по корпоративната социална отговорност, консултант към UNICEF и UNIDO, председател на Българска асоциация на КСО специалистите, създател на CSR AdviceBox Series и ентусиаст, търсещ нови начини за популяризиране на устойчивостта в ежедневието ни.Минали семинари

27.04.2022 г.

Уебинар Блоговете могат повече

08.04.2022 г.

Уебинар за специалисти Човешки ресурси

07.04.2022 г.

Уебинар Маркетинг на съдържанието

03.02.2022 г.

Уебинар Имейл маркетинг

Вижте всички