УебинарИмейл маркетинг29.04.2020

Заповядайте на безплатен уебинар на тема имейл маркетинг на 29 април от 13 до 14 ч. 

Уебинарът е подходящ за специалисти в сферата на маркетинга, рекламата, мениджмънта и комуникациите. Имейл маркетингът е един от основните атрибути в дигиталната комуникация на един бранд.

Лектор:  Жюстин Томс, мениджър бизнес развитие в уеб агенция ABC Design & Communication и дългогодишен специалист в областта с богат опит в създаването на съдържание.

На уебинара ще разгледаме какво е нужно за успешен имейл маркетинг, bests practices за по-добри резултати във вашите имейл маркетинг кампании, както и тънкости в целия процес по планиране и провеждане на мейлинг кампании.

 

 

Семинарна програма

Очаквайте скоро програма на уебинара.

След попълване на формата за регистрация от линка по-горе ще получите мейл с потвърждение и линк за участие.

Линк за достъп ще бъде изпратен до всички, които са се регистирали.  Регистрации през формата по-долу са възможни до 28.04. включително. 

Регистрацията е задължителна, участието - безплатно :)

 

Следете събитието и във Фейсбук. 

Очакваме Ви! 

Водещи

Жюстин Томс

Жюстин Томс е онлайн предприемач, създател на една от първите български уеб агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън (www.abcbg.com), създател на медийна група Аз медиа, включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, създател и идеен ръководител на конкурса за най-добро дигитално присъствие БГ Сайт (www.bgsite.org).
Автор е на 10 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от 8 години в НБУ и в М3 College.Минали семинари

27.04.2022 г.

Уебинар Блоговете могат повече

08.04.2022 г.

Уебинар за специалисти Човешки ресурси

07.04.2022 г.

Уебинар Маркетинг на съдържанието

03.02.2022 г.

Уебинар Имейл маркетинг

Вижте всички