Master Class Next level communication. For your business.Как да изградиш успешна комуникация
в България и чужбина.03.01.2019

Място на провеждане: офисът на ABC Design & Communication

Днешната успешна комуникация е диалог между марките и аудиторията, която искат да превърнат в потребители. На пазара на толкова динамична и състезателна комуникация марките търсят постоянно най креативните методи, с които да си разкажат най-убедително историята. Content is king. Не само в България, но и в страните, в които възнамеряватe да си разширитe бизнеса си. 

Ако искате да разберете кои са новите тенденции в  бизнес комуникация и търсите най-ефикасните стратегии да се сближавате с потребителите,  не пропускайте този майсторски клас, в който ще учите как да създавате качествено, релевантно и работещо присъствие за успешен бизнес и с Румъния.

Мастър класът е подходящ за собственици на бизнес, собственици на сайтове, content мениджъри, създатели на съдържание за онлайн среда.

 

Лектори:

Жюстин Томс, мениджър Бизнес развитие в уеб агенция АBC Design & Communication.

Юлия Баховски, RoMondo, преводач и консултант по бизнес комуникация, завършила Журналистическия факултет на Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“.

Ливияна Тане, журналист и постоянно разработваща нови идеи и проекти.

 

Дата: следва да се потвърди от лекторите 

Регистрация: 9:30 - 10 ч.
Старт семинар: 10 ч. 
Очакван край: 17 ч.

 

 

Семинарна програма

Стратегия за присъствие на чужди пазари през онлайн канали.

Дигитална комуникационна стратегия на чужд пазар - изграждане и
внедряване на стратегия.

Преводите и локализацията, като част от стратегията.

Съдържание, разнообразие и приложение. 

Примери и добри практики.

 

Цена: 160 лв. без ДДС, което следва да се начисли.

Таксата включва кафе-паузи, обяд и издаване на сертификат. 

 

Регистрацията се счита за валидна след платена такса.

При подаване на заявка за регистрация през формата по-долу ще получите мейл с детайли от екипа на ABC Design. 

Следете новости за семинара и във Фейсбук. 

 

Местата са ограничени. 

Очакваме Ви!

 

Водещи

Жюстин Томс

Жюстин Томс е онлайн предприемач, създател на една от първите български уеб агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън (www.abcbg.com), създател на медийна група Аз медиа, включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, създател и идеен ръководител на конкурса за най-добро дигитално присъствие БГ Сайт (www.bgsite.org).
Автор е на 10 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от 8 години в НБУ и в М3 College.

Юлия Баховски

Юлия Баховски, RoMondo Юлия е преводач и консултант по бизнес комуникация, завършила Журналистическия факултет на Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Академичната ѝ подготовка се допълва от практически бизнес умения, придобити през 20-годишния ѝ опит в сферата на преводите, локализация и комуникация на румънски и на български език. Тъй като вярва, че двете държави не се познават достатъчно добре, Юлия работи за популяризирането на сътрудничеството помежду им, като участва в проекти за подпомагане на новосъздадени компании, на които съдейства да започнат дейност и да се рекламират в съседната държава.

Ливияна Тане

Ливияна Тане, журналист и постоянно разработваща нови идеи и проекти. Създател на училище по творческо писане, провежда ателиета по сторителинг и творческо писане за любителите на истории от всички възрасти. Вярва в силата на писането, която ни запазва духът жив в дигиталния свят. Стратег в комуникацията и журналист с 15 годишен опит, координатор на кампании и специални проекти в две от най-големите румънски телевизии и един от малкото румънски журналисти стипендианти в CNN. Лив смята, че животът без комуникация не е възможен и, че най важното качество на човек, занимаващ се с комуникация, е да слуша.Минали семинари

27.04.2022 г.

Уебинар Блоговете могат повече

08.04.2022 г.

Уебинар за специалисти Човешки ресурси

07.04.2022 г.

Уебинар Маркетинг на съдържанието

03.02.2022 г.

Уебинар Имейл маркетинг

Вижте всички