Master Class CSR - корпоративна устойчивост и отговорност и комуникации08.03.2018

Място на провеждане: София, офисът на ABC Design & Communication, бул. Цар Борис III 85

Днес CSR не е странична дейност на компаниите. Тя е липсващата брънка към трансформацията на продуктите, бизнес процесите и измерителите на успеха. В краткосрочен и дългосрочен план. Не за компенсиране на последиците, резултат от ежедневната стопанска дейност, а за създаване на нови възможности, както за нас, така и за бъдещите поколения.   
Не пропускайте този специален майсторски клас на тема “CSR и комуникации. Корпоративна устойчивост и отговорност”, в който 2 дами - признати лектори и обучители ще предават своите знания и съвети в сфертата на комуникациите и корпоративната социална отговорност. 

Майсторският клас е подходящ за опитни мениджъри на отдели по CSR, PR, маркетинг, бранд мениджъри, HR мениджъри с познания и практически опит в създаване и управление на КСО процеси и дейности.

Лектори: Марина Стефанова и Жюстин Томс. 

д-р Марина Стефанова е експерт по корпоративната социална отговорност, консултант към UNIDO, директор "Устойчиво развитие" в Българска мрежа на Глобалния договор на ООН , създател на CSR AdviceBox Series и ентусиаст, търсещ нови начини за популяризиране на устойчивостта в ежедневието ни.

Жюстин Томс е онлайн предприемач, създател на една от първите български уеб агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън (www.abcbg.com), създател на медийна група Аз медиа, включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, създател и идеен ръководител на конкурса за най-добро дигитално присъствие БГ Сайт (www.bgsite.org).
Автор е на 10 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от 8 години в НБУ и в М3 College.

Дата: 09.03.2018 г.
Регистрация: 9:30 ч.
Старт: 10:00 ч.
Очакван край: 16:00 ч. 

Такса регистрация: 250 лв. без ДДС, което следва да се начисли. 
Таксата включва кафе-паузи, обяд, сертификат.

Регистрацията се счита за валидна след платена такса.

 

 

Семинарна програма

1. Устойчивото развитие – успехи и провали
2. Как да постигнем трансформация на бизнеса чрез създаване на интегрирана стойност
3. Как да изградим лидери с кауза
4. Глобалните цели за устойчиво развитие – калейдоскоп от нови възможности
5. Добри примери, добри практики за вдъхновение
6. Планиране и реализация на комуникационните дейности по КСО отчитане. Набор на инструменти, полагане на дейности във времето, ефективност.

При подаване на заявка през формата по-долу ще получите мейл от екипа на ABC Design. 

Местата са ограничени. 

Следете новости за семинара и във Фейсбук. 

Oчакваме Ви!

 

Водещи

Жюстин Томс

Жюстин Томс е онлайн предприемач, създател на една от първите български уеб агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън (www.abcbg.com), създател на медийна група Аз медиа, включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, създател и идеен ръководител на конкурса за най-добро дигитално присъствие БГ Сайт (www.bgsite.org).
Автор е на 10 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от 8 години в НБУ и в М3 College.Минали семинари

04.03.2021 г.

Уебинар Блоговете могат повече

04.02.2021 г.

Уебинар Имейл маркетинг

19.01.2021 г.

Уебинар Маркетинг на съдържанието

09.12.2020 г.

Корпоративни комуникации по Коледа

Вижте всички