Семинар CSR и комуникации08.11.2017

Място на провеждане: офисът на ABC Design & Communication, бул. Цар Борис III 85

Когато говорим за бизнес, следва да говорим и за корпоративна социална отговорност (КСО) CSR като част от бизнеса.

За да имат икономически смисъл дейностите на всеки бизнес относно КСО, то тези дейности следва да произлизат от сърцето на бизнеса - да са вплетени в корпоративната мисия, култура и микроклимат в една компания.  

Не пропускайте този полезен еднодневен семинар на тема КСО и комуникации, в който 2 дами - признати лектори и обучители ще предават своите знания и съвети в сфертата на комуникациите и корпоративната социална отговорност. 

Семинарът на тема "CSR и комуникации" е подходящ за мениджъри на отдели по CSR, PR, маркетинг, бранд мениджъри, HR мениджъри, собственици на среден и малък бизнес с желание за отговорно отношение към хората, природата и обществото и вярващи в устойчивото развитие на всеки бизнес.

Лектори: Марина Стефанова и Жюстин Томс

д-р Марина Стефанова е експерт по корпоративната социална отговорност, консултант към UNIDO, директор "Устойчиво развитие" в Българска мрежа на Глобалния договор на ООН , създател на CSR AdviceBox Series и ентусиаст, търсещ нови начини за популяризиране на устойчивостта в ежедневието ни.

Жюстин Томс е онлайн предприемач, създател на една от първите български уеб агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън (www.abcbg.com), създател на медийна група Аз медиа, включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, създател и идеен ръководител на конкурса за най-добро дигитално присъствие БГ Сайт (www.bgsite.org).
Автор е на 10 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от 8 години в НБУ и в М3 College.

Дата: 8.11.2017 г.
Регистрация: 9:30 ч.
Старт: 10:00 ч.
Очакван край: 16:00 ч. 


Цена: 180 лв. без ДДС, което следва да се начисли. 
Таксата включва кафе-паузи, обяд, сертификат + подарък едноименната книга за CSR и комуникации.

Регистрацията се счита за валидна след платена такса.

 

 

Семинарна програма

1. Как да определим кои са най-приоритетните за нашата компания КСО дейности

2. Как да ангажираме екипа и да привлечем правилните партньори за нашата КСО програма 

3. Как да проследим, измерим и увеличим ефекта от нашите КСО дейности

4. Основи на комуникацията на нашите КСО дейности - онлайн и офлайн канали, елементи, микс.

5. Планиране, изпълнение, follow up на комуникационните дейности

6. Добри примери, добри практики за вдъхновение

 

Местата са ограничени!

 

Водещи

Жюстин Томс

Жюстин Томс е онлайн предприемач, създател на една от първите български уеб агенции Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън (www.abcbg.com), създател на медийна група Аз медиа, включваща сайтовете Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, създател и идеен ръководител на конкурса за най-добро дигитално присъствие БГ Сайт (www.bgsite.org).
Автор е на 10 книги по онлайн маркетинг и успешно присъствие в Интернет, множество статии и анализи по темата за дигиталното. Преподава от 8 години в НБУ и в М3 College.Минали семинари

27.04.2022 г.

Уебинар Блоговете могат повече

08.04.2022 г.

Уебинар за специалисти Човешки ресурси

07.04.2022 г.

Уебинар Маркетинг на съдържанието

03.02.2022 г.

Уебинар Имейл маркетинг

Вижте всички